Kogu elu kitsastel ja laiadel raudteerööbastel

, raudteelane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vedurijuht ja tema abi jäid magama, sõitsid Lelle jaama kinnisest semaforist läbi ja seal seisnud Pärnu kaubarongile otsa.
Vedurijuht ja tema abi jäid magama, sõitsid Lelle jaama kinnisest semaforist läbi ja seal seisnud Pärnu kaubarongile otsa. Foto: Erakogu

Raudtee- ja rongiliiklus on kuumad teemad. Sel puhul pakume lugejaile elupõlise raudteelase Endel Liivi mälestusi aastaist 1948–1989.

Endel Liiv lõpetas töö II klassi vedurijuhina 1989. aasta suvel. Rinnas on märk, mis kinnitab, et ta on läbinud veduriga avariideta miljon kilomeetrit.
Endel Liiv lõpetas töö II klassi vedurijuhina 1989. aasta suvel. Rinnas on märk, mis kinnitab, et ta on läbinud veduriga avariideta miljon kilomeetrit. Foto: Erakogu

Liiv on sündinud 28. septembril 1932 Võrumaal. Alghariduse sai Lasval, lõpetas Valga raudteekooli nr 2, seejärel Tallinna vedurijuhtide kooli ning töötas kuni pensionile minekuni Tallinna veduridepoos vedurijuhina. Elab Pärnus ja on aktiivne veteransportlane kabes ja võrkpallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles