Lugeja pilt: julmad mängud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neidudekamp lükkas esmaspäeva õhtul Pärnus Sauga jõkke ühe oma sõbranna, ise toimuvat filmides.
Neidudekamp lükkas esmaspäeva õhtul Pärnus Sauga jõkke ühe oma sõbranna, ise toimuvat filmides. Foto: Lugeja pilt

Neidudekamp lükkas Pärnus Sauga jõe jalakäijate silla kõrvale jõele rajatud parvelt esmaspäeva õhtul jõkke ühe oma liikme, samal ajal kui üks kohalolnu toimunut filmis.
 

Juhtunut Vana-Pärnu kalmistult pealt näinud Pärnu Postimehe lugeja sõnutsi kogunes esmaspäeval kella 18 paiku ujuvsilla juurde kaheksa umbes 13-15aastast neidu. Enne kella 19 kuulis pealtnägija suurt plartsatust ja nägi, et üks neidudest oli vette lükatud.

„Veesolija ei suutnu ise plotile ronida. Üks neiu läks teda aitama ja hüüdis ka teised appi, sest üksi ei suutnud ta sõbrannat veest välja tõmmata. Lõpuks läks teine neiugi appi ja koos vinnati veesolija parvele,“ kirjeldas pealtnägija toimunut.

Pärnu Postimehele juhtunust teada andnud naine rääkis, et samal ajal kui vettekukkunut kuivale maale aidati, filmis üks neiu toimuvat telefoniga. Ülejäänud neiud istusid samal ajal kaldal ja vaatasid kõike pealt.

Pealtnägija sõnade kohaselt paistis, et külma supluse osaline oli sõbrannade peale pahane, ent kaldale pääsedes märgade riietega neiu jõe äärest ei lahkunud.  

Sellega asi ei piirdunud. „Hiljem taheti sama tüdrukut uuesti vette lükata,“ rääkis neidude ohtliku mängu pealtnägija. „Neiu hakkas aga vastu ja sel hetkel jäi ploti peale.“

Vettelükkamist märganud naise jutu järgi ta ei tea, mis jõe ääres edasi juhtus, sest ta lahkus surnuaiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles