4h pidas Tootsi koolis volbrikantrit

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4H noored tähistasid Tootsis volbriaega.
4H noored tähistasid Tootsis volbriaega. Foto: Erakogu

Noorteühingu 4h Pärnumaa noored ja juhendajad kogunesid kaheks päevaks Tootsi põhikooli volbriaega tähistama.

Kui Tootsi vallavanem Kalev Kaljuste ja kooli direktor Jüri Mets olid noorteürituse avanud, läks tõeliseks volbriks. Kõik klubid olid ettevalmistanud line-tantse ja külas oli tantsugrupp Kickin Chicks.

“Nende etteasted olid võrratud ja veel põnevam oli selgeks õppida ühine line-tants nende juhtimisel,” ütles 4H piirkonnajuht Inga Raudsepp.  

Õhtu jätkus õuduste toas, kus huvilistele ennustas nende elukäiku kaks ennustajat. Õhtul oli aga Rivo Tettrmanni juhtimisel tantsumaraton. Keskööl lendas vastu taevast ilutulestik, millega tähistati ühtlasi Pärnumaa piirkonna aastapäeva.
 
Teisel päeval võisid noored oma võimed proovile panna seiklusrajal. Raudsepa ütlust mööda pakkus laagrilistele kõige rohkem huvi püssist laskmine. “Tore oli ka kala ja pardi püüdmine, suureks abiks oli siin Tootsi perearsti Ants Koskaru toetus,” lisas ta.

Tootsi kooli koridori jäid kaunistama volbripeo joonistused teemal “Ämblikud”.

Kokku osales üritusel 120 noort Sindist, Paikuselt, Pärnust, Häädemeestelt, Kadjastelt, Juurikarult, Jõõprest, Kilingi-Nõmmest, Pärnjõelt ja Tootsist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles