Linn täitus volbripeolistega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linna suurim volbripidu, Port Arturi kaubanduskeskuse sünnipäev meelitas kokku igas vanuses kostümeeritud tegelasi.
Linna suurim volbripidu, Port Arturi kaubanduskeskuse sünnipäev meelitas kokku igas vanuses kostümeeritud tegelasi. Foto: Allar Tiisler

Nädalavahetusel kohtas Pärnu linnas kõikvõimalikke rõõmsaid kostümeeritud tegelasi, kes olid kogunenud volbriööd tähistama.

Ametlikud volbripidustused algasid juba päev varem, kui kesklinna klubis Bravo juhatati volbrinädalavahetus sisse mojito ööga. Üritusel olid avatud rannabaar ja fotonurk ning samme näitasid ette bailatüdrukud.

Bravo programmijuhi Erko Kääratsi teatel kujunes pidu nii menukaks, et poole ööni oli järjekord klubi ukse taga.

Traditsiooniliselt toimus linna suurim volbripidu Port Arturi kaubanduskeskuse juures. Samaaegselt oma aastapäeva tähistanud kaubanduskeskus korraldas pärnakaile suure tasuta kontserdi, kus astusid üles Epordwerk, Svjata Vatra ja Compromise Blue.

Rahvast oli peol palju ja nii mõnigi oli end volbrile kohaselt kostümeerinud. Õhtu lõppes ilutulestikuga.

Edasi suundusid pärnakad pidutsema – kuhu keegi, sest volbripeod toimusid laupäeval kõigis linna klubides. 24tundi.ee fotograaf jõudis kajastama Pärnu magusaimas klubis Sugar toimunud pidu, millel astusid üles Tanel Padar & The Sun.

Sugar oli paksult rahvast täis ja The Sun tõmbas peo korralikult käima. Sugariski hakkasid silma kostümeeritud pidutsejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles