Marti Lasn: Loomulikult iga liigutus maksab

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marti töötab iga päev kirega selle nimel, et päästa üha enam loomi. “Mis tähendab, et ei saa aidata!? Ei saa ju nii olla!” lausus mees, kellel on nimekiri operatsioonidest, mida veel pole Eestis tehtud, aga mida peaks tegema.
Marti töötab iga päev kirega selle nimel, et päästa üha enam loomi. “Mis tähendab, et ei saa aidata!? Ei saa ju nii olla!” lausus mees, kellel on nimekiri operatsioonidest, mida veel pole Eestis tehtud, aga mida peaks tegema. Foto: Mailiis Ollino

Marti Lasn on jõudnud Eesti paremiku hulka kahel väga erineval alal. Üksvahe ta siiski taipas, et kaht jumalat teenida ei saa.

Lasn jääb kaalukamaks osutunud erialastki rääkides tagasihoidlikuks. “Kui tahaksin olla tippkirurg, teeksin kliiniku nimega Tipp,” lausus ta, nägu kavalalt muigel.

Nii ei luba Lasn kirjutada oma nime ette “kirurg” ega “ortopeed”. “Sellised tiitlid eeldaksid süvaõpet mõnes Euroopa kolledžis ja kuna ma seda läbinud pole, ei saa ma ennast nõnda ehtida,” põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles