“Lauluaias” jõudis finišisse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Lauluaias 2001" parim ansambel - Sindi lasteaia Pillipiigad.
"Lauluaias 2001" parim ansambel - Sindi lasteaia Pillipiigad. Foto: Erakogu

Raekülas tähistati kevadpühi traditsioonilise Pärnu linna ja maakonna mudilaste laulukonkursi “Lauluaias 2011” lõppkontserdiga, kus noorim esineja oli kaheaastane.

Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialisti Piia Karro ütlust mööda kujunes kontsert suureks rõõmupeoks. Kõige pisem kontserdil üles astunu oli kaheaastane Markus Toodo Lindi lasteaiast-algkoolist “Markuse esinemissoov oli nii suur, et ta oli lõppkontserdil vaatamata palavikule, mis teda eelmisel õhtul kimbutama oli tulnud,” ütles Karro.

Nii esinejate kui korraldajate rõõmuks oli kontserdist osa saama tulnud palju pealtvaatajaid linnast ja maakonnast. Üllatusesinemisega astusid laululaste ette nende juhendajad.
 
Tänavune lõppkontsert erinenes Karro jutu järgi varasematest selle poolest, et esinejaid ei paigutatud pingeritta. Nii anti žürii liikmete ettepanekul kõigile esinejatele tiitel, mis kõige paremini iseloomustas nende etteastet. Välja anti näiteks “Loomuliku musikaalsuse”, “Noore staari”, “Kauneima linnulaulu” jt eripreemiad.
 
Žürii otsusega pälvisid tänavuse mudilaste laulukonkursi grand prix’d solistide arvestuses kuueaastane Remy-Andre Sinimeri Pärnu Mai lasteaiast ja mudilasansamblitest viis peavõidu koju taas Sindi lasteaed, keda tänavu esindas tütarlasteansambel Pillipiigad.
 
Ühtekokku esines 1. mai kontserdil 21 solisti ja 4 ansamblit. Lõppkontserdile eelnevatest eelvoorudest võttis osa 75 Pärnu linna ja 41 maakonna mudilast, kellest 70 astusid üles solistide konkursil ja 46st moodustus 10 ansamblit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles