Andres Ammas: Papa Jannsenile oleks valimisliidud meeldinud (1)

Andres Ammas
, Vabaerakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Ammas.
Andres Ammas. Foto: PP

Pärnu Postimehele ei meeldinud, et Vabaerakond õnnitles eelmisel nädalal suurtel lehepindadel valimisliite. Vabandust, aga valimisliidud olidki nende kohalike valimiste võitjad kogu Eestis väljaspool Tallinna.

Valimisliitudest räägiti enne valimisi üleriigilises meedias ülekohtuselt vähe. Nüüd tahetakse need jälle unustada. Kommentaatorid ja politoloogid ei suuda valimisliitude puhul sageli eristada sikke lammastest ega viitsigi liitude elukaart lähemalt uurida.

Vabaerakond kompenseeris tänureklaamidega pisutki valimisliitudele tehtud ülekohut ega ehi end nende võidusulgedega. Me ei võta endale iga konkreetse valimisliidu edus suuremat tükki kui selles osalenud Vabaerakonna liikmete panus. Pärnumaal oli see panus kahjuks üliväike, mitmel pool mujal Eestis tuntav, aga kokkuvõttes küllaltki tagasihoidlik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles