Teismelise peksmine võis olla organiseeritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peksmise ohvriks langenud noormehel oli koju jõudes ema sõnutsi suu verine ja riided määrdunud, samuti ei mäletanud ta, mis oli juhtunud.
Peksmise ohvriks langenud noormehel oli koju jõudes ema sõnutsi suu verine ja riided määrdunud, samuti ei mäletanud ta, mis oli juhtunud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel avalikkuse ette tulnud 15aastase noormehe peksmine Pärnu kesklinnas oli kallaletungi tunnistaja sõnade järgi organiseeritud ja talle jäi mulje, et see oli kättemaks.

Pärnu jõe ääres Jaansoni rajal eelmise kolmapäeva õhtul peksmist pealt näinud noormehe sõnutsi jäi talle mulje, et rünnak oli ettekavatsetud ja ohver polnud valitud juhuslikult.

“Mingi tüdruk oli nad kokku kutsunud,” lausus noormees, kelle nime jätab toimetus enda teada. “Mina läksin sinna oma tuttavaga ega teadnudki, et midagi sellist toimub.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles