Pühad spaas: jõulud soomlastele, aastavahetus eestlastele

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Hedoni spaa müügijuhi Kairi Jõekääru sõnutsi on ootuspärane, et üha enam tähistatakse pühi spaapuhkusega.
Pärnu Hedoni spaa müügijuhi Kairi Jõekääru sõnutsi on ootuspärane, et üha enam tähistatakse pühi spaapuhkusega. Foto: Ardi Truija

Pärast suve kulgevad jõulud ja aastavahetus Pärnu majutusasutustes jällegi tavapärasest tegusamalt. Jõuluajal on spaahotellid pea täienisti Soome turistide päralt, seevastu aastavahetusel peatuvad siin eelkõige eestlased.

Estonia SPA Hotelsi müügi- ja turundusjuhi Ave Pilli sõnutsi hakkasid Estonia mõlemad hotellid jõuludeks ja aastavahetuseks valmistuma juba kevadel. Nagu eelmistel aastatel on Estonia Medical SPA jõuluajal 100 protsenti välja müüdud Soome rühmadele. Aasta saadavad Pilli andmeil spaas ära peamiselt eestlased, neile järgnevad külalised Lätist ja Soomest, oodata on kliente Rootsist, Norrast, Venemaalt, Leedust, Itaaliast ja Prantsusmaalt. Resort-hotelli restoranis Noot tuleb erikavaga aastavahetuspidu. Ravispaas eraldi aastalõpupidu ei toimu, kuid Pilli väitel tullakse selletagi üha rohkem Pärnusse detsembrilõppu veetma, et korraks rutiinist välja tulla, veemõnusid nautida ja keha-vaimu turgutada.

Pilli sõnade kohaselt moodustavad resort-hotellis aga jõuluajal juba üle poole külastajatest eestlased. “Näeme selget trendi, et jõulupuhkus spaas muutub eestlaste seas üha hinnatumaks. Kindlasti mõjutab seda kalendrivaade ehk millistele nädalapäevadele jõulupühad satuvad,” möönis Pill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles