Kossupoisid kaotasid tasavägise heitluse

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam.
Pärnu Sadam. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas Valga spordihoones tänaõhtuses Eesti meistriliiga mängus 87:93 Valga-Valka/Maks&Mooritsale.

Mäng algas rabedalt. Skoor avati alles ligemale 2,5 minutit pärast avavilet, kui kodumeeskonna punktiarve avas Rain Raadik. Valga-Valka võitis esimese veerandi 25:16.

Poolajapausile mindi kodumeeskonna 46:37 eduseisul.

Teise poolaja alguses võttis Pärnu jõudsasti järele. Kui kolmandat veerandit oli mängitud umbes 2,5 minutit, läks Pärnu pärast Rannar Raabi tabavat vabaviset esimest korda juhtimagi. Jätkus punkt punkti heitlus, enne viimast veerandit oli tablool 64:64.

Pärnu mehed skoorisid ühtlaselt. Terve mängu oli sõiduvees pärnakas Rannar Raap, kes viskas 19 punkti ja andis kaaslastele 11 resultatiivset söötu.

Mihkel Kirves lisas Raabi panusele 16, Timo Eichfuss ja Siim-Markus Post vastavalt 15 ja 14 punkti.

Võitjate tulemuslikem oli 21 punktiga Kristaps Miglinieks. Roberts Freimanis ja Edgars Lasenbergs viskasid vastavalt 18 ja 15 punkti. 11 lauapalli hankinud Pärnust pärit Rain Raadik panustas 14 punktiga.

Pärnu esindusmeeskond on sai võidu kõrvale viienda kaotuse. See annab liigatabelis seitsmenda koha.

Valga-Valka on viie võidu ja kaotusega tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo järel teine.

9. novembril mängib Pärnu Sadam kodusaalis Balti liigas Minski Tsmokiga. 12. novembril ootab neid Pärnu spordihallis Eesti meistriliigas mäng TTÜ meeskonnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles