Piltuudis: vandaali ramm käis uuest ootekojast üle (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti pandi Pärnus püsti umbes 500 000 euro väärtuses bussiootekodasid. Tänaseks on keegi ühe koja klaasidest juba lõhkunud.

Bussiootekojad kuuluvad OÜ Sirisele. "Iga lõhkumist võtame väga isiklikult ja lõhkuja tuleb võtta vastutusele," teatas ettevõtte üks omanikke Risto Vanatoa. "Lõhkuja peab arvestama, et tema tabamiseks on välja pandud vaevatasu."

Katkise klaasiga ootekojast üle tee elav pensionär Hille ütles, et eile õhtul oli koja klaas veel terve. Seega lõhuti see eile hilisõhtul või öösel.

"Kurb. Eile avaldasime video, et tööd on valmis, täna juba lõhutud," sõnas kodasid haldava Sirise üks omanikke Siim Joosep.

Kodade konstruktsioon on kuumtsingitud ja mustast pulbervärvitud terasest, selle küljes on tugev karastatud klaas. "Tahame nii vähendada klaaside lõhkumiste arvu, aga eks selleks ole vaja linlaste abi ja mõistlikkustki," tõdes Joosep läinud suvel. Näib, et igalt linlaselt seda abi ei tule.

Kui katki tegemine oli õnnetus, palub ettevõte pöörduda nende poole meiliaadressil siris@siris.ee või telefoninumbril 5814 2090. "Leiame lahenduse," lubas Vanatoa. "Kui kellelgi on aga infot lõhkumise kohta, palume sellekohase info edastada samadel kontaktandmetel või helistada häirekeskuse lühinumbril 112. Anonüümsus on garanteeritud."

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles