Pärnu Postimehe sõprade arv Facebookis kasvas neljakohaliseks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal ületas Pärnu Postimehe sõprade hulk populaarses sotsiaalvõrgustikus Facebook tuhande piiri ja tänase seisuga jälgib seal meie tegevust 1045 inimest.

Seoses uue tähise ületamisega tegi Pärnu Postimees oma sõpradele väikese üllatuse ning loosis soovijate vahel välja neli Endla teatri kinkekaarti väärtuses 12.78 eurot ehk 200 krooni. Fortuunad olid Pärnu Postimeest väljaandva AS Ühinenud Ajalehtede juhatuse assistent Ave Lohk ja disainer Triin.

Endla teatri kinkekaardi ja Pärnu Postimehe tänukirja võitsid Helen Peeterson, Mattias Nurmik, Merike Välja Käämer ja Tiina Kivirand. Võidud saab kätte Pärnu Postimehe kuulutuste vastuvõtust Pärnus Rüütli 14 teisel korrusel esmaspäevast reedeni 9-17.

Pärnu Postimehe lehekülg Facebookis asub aadressil https://www.facebook.com/parnupostimees ja selle vaatamiseks ei pea Facebooki kasutajaks registreerima. Küll läheb teil Facebooki kontot vaja, kui tahate sealsetele sissekannetele oma kommentaare lisada.

Loosimisi ja üllatusi on Pärnu Postimehe Facebooki sõpradele plaanis korraldada veelgi, seega tasub meie sealsetel tegemistel silma peal hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles