Koidula kool võitis Puškini instituudi rändkarika

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula kooli tublid vene keele tundjad koos õpetaja Viive Korbiga.
Koidula kooli tublid vene keele tundjad koos õpetaja Viive Korbiga. Foto: Erakogu

Pärnu Koidula gümnaasiumi noored võitsid Puškini instituudi korraldatud üleriigilise vene keele alase võistluse ja tõid koju kuldse rändkarika.

Pärnu linna esindanud võistkonda kuulus neli Koidula gümnaasiumi õpilast: Petra Prints ja Anneli Jüriöö 8.a klassist (õpetaja Irina Mandrõko), Cätlyn Tamm ja Regina Lõpp 9.a klassist (õpetaja Viive Korb).

“Meie lapsed olid tublid, nende teadmised nii keeles kui Hiiumaa osas olid suurepärased ja seetõttu võitsimegi,” ütles Korb.

Korbi sõnul andis võidukas võistkond intervjuu Vene telekanalile Pervõi Baltijskij Kanal ja õhtul näidati seda uudistes.
 
Võistluse peakorraldajad olid Hiiumaa õpetajad Vladimir Barinov ja Eldin Kuuse ning see toimus Tallinna Kesklinna Vene gümnaasiumis.

Tuleval aastal korraldavad võistluse tänavused võitjad, Koidula kooli õpetajad ja õpilased, ja teemaks tuleb Pärnu linn. Karikas läheb edasi järgmisele võitjale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles