Kodutud hõivasid taas kurikuulsad majad (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli 20 ja 22 ette paigaldatud aed sissetungijaid eemale ei peleta. Pigem annab see neile majas asjatades privaatsust.
Rüütli 20 ja 22 ette paigaldatud aed sissetungijaid eemale ei peleta. Pigem annab see neile majas asjatades privaatsust. Foto: Urmas Luik

Ehkki Pärnus Rüütli 20 ja 22 asuvad räämas ja lagunevad Bastioni majad näivad kutsumata külalistele suletud, on viimastel päevadel seal taas liikumist märgatud. Laupäeval magas keegi otse tänavapoolse akna all õiglase und.

Pikka aega oli nende linna peatänava äärsete kasimata ilme tõttu pilku püüdvate majade omanik moefirma Bastion üles ehitanud Indrek Stahl. Üle-eelmisest aastast kuuluvad aastaid vaidlusi põhjustanud hooned Stahli 84aastasele emale Mallele.

Aastaid ehitiste lammutamisplaani pidanud Indrek Stahl on oma sõnutsi lasknud mitu korda sissepääsud nii palkide kui laudadega kinni lüüa, kuid kutsumata külalisi pole see võte eemal hoidnud. “Elan suurema osa ajast Eestist eemal. Viimati käisin Pärnus maju vaatamas sel suvel. Siis olid kõik sissepääsud suletud,” kinnitas ta. “Tabalukk peab loomi, mitte inimesi.”

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles