Pärnumaa jalgpallurid kandideerivad aasta parimateks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Alliku.
Rauno Alliku. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tänavaasta parimad vutimängijad selguvad 10. detsembril kell 15 Estonia kontserdisaalis algaval jalgpalligalal. Tiitleile kandideerib mitu Pärnumaa pallurit ja Pärnu klubides pallivat vutiässa.

Premiumi liigas, esiliigas ja esiliiga B-tasandil valivad parimaid meeskondade peatreenerid. Igas liigas nimetas võistkonna loots oma esikolmiku, hääletada ei saanud oma mängijate poolt.

Kõrgeimas ehk Premiumi liigas teenis hääletusel punkte FC Floras mängiv Rauno Alliku, esiliiga B-tasandil Vändra Vapruse mängumehed Ranet Lepik ja Kaarel Saaremets.

Naiste meistriliigas valisid silmapaistvamad välja naiskondade peatreenerid ja kaptenid. Peale nende sai valiku teha lõppeval aastal naistekoondise peatreener olnud ja nüüd Pärnu Vaprust juhendav Indrek Zelinski.

Pärnu jalgpalliklubi naiskonnast kandideerivad aasta parimaks Kaire Palmaru, Anete Paulus, Anastassia Morkovkina, Kairi Himanen, Ulrika Tülp, Anastasija-Grazyna Shcherbachenia ja Kristina Bannikova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles