Otse-eetris: Miks peab inimeste raviks nuruma annetusi? (1)

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tre Raadio saatejuht Regina Atka-Jaakson.
Tre Raadio saatejuht Regina Atka-Jaakson. Foto: Tre Raadio

Raadiosaates "Aktuaalne Pärnumaal" arutasid Pärnu Postimehe ja Tre Raadio ajakirjanikud jõulude eel käima lükatavate annetuskampaaniate üle.

"Kampaaniad on näidanud, et inimesed on valmis annetama. Kuid suuremad summad saavad kokku ikkagi need, kes on valmis tulema oma lugudega avalikkuse ette," rääkis Siiri Erala Pärnu Postimehest, viidates murekohale, et vähem abi jõuab nendeni, kes ei soovi oma nime ja näoga meedias esineda.

"Väga tihti ei julgeta abi paluda, sest tahetakse ju välja paista terved, tugevad ja ilusad," lisas Tre Raadio saatejuht Regina Atka-Jaakson.

Atka-Jaakson tõi esile vaid kampaania korras, jõulumeeleolus inimeste abistamise. Tema arvates oleks parem, kui head teha oleks inimestel meeles läbi aasta.

Pärnu Postimehe reporter Lauri Habakuk arvas, et ilmselt pole ühiskond selleks veel valmis, kuid selleni annaks jõuda samm-sammult, järgmise põlvkonna harimise abil.

Peale annetuskampaaniate vaatasime üle Pärnu kaupluste jõulutoodete hinnavõrdluse, mis lehes ilmus.

Pärnu Postimehe otsesaade "Aktuaalne Pärnumaal" on eetris igal reedel kell 11.30.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles