Herkki Ruubel: See on minu elu tipphetk

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rannahotelli restorani peakokk Herkki Ruubel naudib oma senise karjääri tipphetke ning seab uusi sihte.
Pärnu Rannahotelli restorani peakokk Herkki Ruubel naudib oma senise karjääri tipphetke ning seab uusi sihte. Foto: Mailiis Ollino

Restoranijuht White Guide tegi teatavaks Baltimaade parimad restoranid, kuhu tasuks sööma minna. Mainekasse nimistusse pääses Pärnu Rannahotelli restorangi.

“Võitsime tõepoolest eile Eesti restoranide hulgas 13. ja Baltikumis 23. koha,” kinnitas Pärnu Rannahotelli restorani peakokk Herkki Ruubel. “Minule tähendab see elutööd, mu senise karjääri tipphetke. Olen meeletult vaeva näinud, et seda tulemust saavutada. Kuid ainuüksi peakokast ja restoranijuhist on vähe. Olen väga uhke oma tiimi üle, sest see ei ole ju ainult minu, vaid kogu Rannahotelli restorani personali auhind.”

Ruubeli moto kõlab: iga päev annab midagi paremini teha. “Üritan niimoodi kogu oma meeskonda inspireerida. Kui täna oli hea päev, siis homme saab kindlasti veel paremini minna.” Peakoka järgmine eesmärk on White Guide’i punktisummat suurendada ja jõuda Baltikumi restoranide tipp-20sse ja Eestis esikümnesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles