Vändra Vaprus loobus ikkagi esiliigast

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Vaprus
Vändra Vaprus Foto: JK Vändra Vaprus fännileht / Kristel Lepik

Kui nädal tagasi tuli teade, et Vändra Vapruse meeskond hakkab tuleval hooajal litsentsi taotlema esiliigas, siis nüüd on klubi sellest loobunud ja alustab litsentsiprotsessi aste madalamal, esiliiga B-tasandil.

Vändra võistkond loobus esiliiga kohast esiliiga B-tasandi kasuks ja Keila JK on järgmine, kellel sportlikul printsiibil õigus esiliigasse tõusta. Et Keila väljakutse vastu võttis, vahetasidki meeskonnad omavahel kohad.

Esiliigas alustasid litsentsiprotsessi Rakvere JK Tarvas, Tallinna FC Flora U21, FC Kuressaare, Tallinna FCI Levadia U21, Tartu FC Santos, FC Elva, Tartu JK Welco, Nõmme Kalju FC U21, JK Tallinna Kalev U21 ja Keila JK. Esiliiga B-koosseisus aga Vändra JK Vaprus, Kohtla-Järve JK Järve, Tartu JK Tammeka U21, Paide linnameeskond U21, Tallinna JK Legion, FC Nõmme United, Pärnu JK, Võru FC Helios, Lasnamäe FC Ajax ja Viljandi JK Tulevik U21.

U21 võistkonnad läbivad litsentsiprotsessi tavapäraselt klubi koosseisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles