Õpilasfirmade jõulud lähenevad suure kiirusega

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlikud õpilased kogu riigist vallutavad sel laupäeval Port Artur 2 kaubanduskeskuse, kus toimub tavaks kujunenud õpilasfirmade laat “Pärnumaa jõulud”.
Ettevõtlikud õpilased kogu riigist vallutavad sel laupäeval Port Artur 2 kaubanduskeskuse, kus toimub tavaks kujunenud õpilasfirmade laat “Pärnumaa jõulud”. Foto: Kirsi Altjõe

Ettevõtlikud õpilased kogu riigist vallutavad sel laupäeval Port Artur 2 kaubanduskeskuse, kus toimub tavaks kujunenud õpilasfirmade laat “Pärnumaa jõulud”. Sellele oli eilseks registreerunud 81 õpilasfirmat 357 õpilase ja nende 28 juhendajaga.

Üle ühe õpilasfirmaga suurendavad laadamelu paljud koolid, nende hulgas Pärnu ühisgümnaasium kaheksa, Kohila gümnaasium seitsme, Tallinna 1. keskkool kuue, Sindi ja Pärnu Koidula gümnaasium nelja ning Pärnjõe põhikool kuue laste loodud ettevõtte ja selle toodangu esitlusega.

“Tegevuse kaudu saavad õpilased kogemuse ja õpivad ning mulle meenub seoses nende laatadega osalejate suur rõõm,” märkis Mari Suurväli, kes on Tartu ülikooli Pärnu kolledži õpilasfirmade laada projektijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles