Ettevõtte jõulukink partnerile on eelkõige praktiline

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armastatakse kinkida ka eestimaiseid käsitöötooteid, näiteks pildil olevad taimekubud, mille sisuks on kuivatatud ravimtaimed ja meresool.
Armastatakse kinkida ka eestimaiseid käsitöötooteid, näiteks pildil olevad taimekubud, mille sisuks on kuivatatud ravimtaimed ja meresool. Foto: Erakogu

Paljud ettevõtted tavatsevad jõuludeks koostööpartneritele kinkida kas firma logoga praktilisi meeneid või oma ettevõtte toodangut, aga au sees on kodumaine käsitöögi. Kingitused on hea võimalus meeles pidada ja tunnustada koostööpartnereid, samal ajal hoida ettevõtet pildil.

Spoonitootja Valmos OÜ tegevjuht Heiki Vahermets nentis, et läbi aastate on koostööpartneritele tehtud erisuguseid kingitusi. “Isiklikult eelistan leida kingi, mis oleks praktiline, nagu näiteks väärispuidust valmistatud pastakas, vihmavari, kalender (kasespooni elementidega), saunalina. Kuna oleme uhked oma firma üle, püüame sellele jõudumööda reklaami teha. Seega kannavad kõik kingitused Valmose logo,” kõneles Vahermets.

Pinglagesid tootva, tänavu Pärnumaa parimaks ettevõtteks tituleeritud Vecta Design OÜ juhatuse liige Diana Kilievoi rääkis, et nemadki kingivad oma koostööpartneritele tavaliselt ettevõtte sümboolikaga šokolaadi ja kalendri või märkmiku. “Midagi praktilist ja magusat,” märkis Kilievoi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles