Legendaarne võistlussari meelitab tele ja uhkete auhindadega

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teivashüppes võimsa tulemuse teinud Carlyn Pukk (keskel) võidutses ka 60 meetri sprindis. Teise koha teenis Anete Kirke Kadarik ja kolmanda Grethe Karoline Kaljaste.
Teivashüppes võimsa tulemuse teinud Carlyn Pukk (keskel) võidutses ka 60 meetri sprindis. Teise koha teenis Anete Kirke Kadarik ja kolmanda Grethe Karoline Kaljaste. Foto: Romet Mihkels

Sel laupäeval asub kümmekond Pärnumaa noorsportlast võistlema prestiižsetele auhindadele ja võimalusele pääseda teleekraanile kergejõustiku võistlussarjas “TV 10 olümpiastarti”, mille esimene finaaletapp toimub Võrus.

“TV 10 olümpiastarti” on kaheastmeline sari, mis koosneb viiest eelvõistlusest maakonnas ja viiest üle-eestilisest finaaletapist. Võistlused korraldatakse kahes eaklassis: vanem rühm (V) ehk 13–14aastased poisid-tüdrukud ja nooremad (N), kuni 12aastased.

Pääsemaks finaaletappidele, tuleb maakondlikel võistlustel võita mõni ala või täita Eesti kergejõustikuliidu seatud normatiiv. Pärnumaa esimesel eelvõistlusel möödunud nädalal spordikooli kergejõustikuhallis võttis mõõtu 102 noort 18 koolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles