Noorte leiutajate paremikust leiab pärnakaidki

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusminister Mailis Reps, preemia saanud Päär Suursild ning Eesti Teadusagentuuri tegevjuht Kairi Jaanson.
Haridus- ja teadusminister Mailis Reps, preemia saanud Päär Suursild ning Eesti Teadusagentuuri tegevjuht Kairi Jaanson. Foto: Eesti Teadusagentuur

Eile autasustati Tallinnas õpilasleiutajate riikliku konkursi parimaid, kelle hulka jõudsid Pärnu nooredki. Preemiad andsid üle Eesti president Kersti Kaljulaid ja haridus- ja teadusminister Mailis Reps.

Minister Reps tänas preemiate üleandmisel kõiki õpetajaid ja koole, kes lastes leidlikkust arendavad ja eluliste probleemide lahendamise õppekavaga siduda oskavad.

“Lapsed on meid ümbritseva suhtes tähelepanelikud, nad märkavad seda, mida tuleks muuta, ja mõtlevad sellele, kuidas seda teha. Leiutajate konkurss toetab noorte loovust, aga juhib neid ka rakendama seda, mida nad koolis on õppinud,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles