Aidake Pärnumaa rannajalgpallur aasta parimaks!

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Mäeorg.
Priit Mäeorg. Foto: Eesti rannajalgpalli liit

Eesti rannajalgpalli liidu kodulehel käib veel viimast päeva Eesti parima rannajalgpalluri hääletus. Nelja nominendi hulgas on Kõmsilt pärit ja Virtsus jalgpalluriteed alustanud Priit Mäeorg.

Nõmme BSC Olybeti rivistuses sel aastal viiendat korda Eesti rannajalgpallimeistriks tulnud kaitsemängijal on kolm konkurenti. Toetame meie piirkonna mängijat ja hääletame ta aasta parimaks!

Oma hääle saate anda SIIN!

Mäeorg edestab praegu vaid kahe häälega (186:184) BSC Thunder Häckeri mängijat Ervin Stüfi. Ülejäänud kaks kandidaati, Vaiko Tammeväli ja Ragnar Rump on kogunud vastavalt 33 ja 32 häält.

Nõmme meistritiitel tuli suuresti tänu heale kaitsemängule (väravalöömises oli meeskond liigas alles neljandal kohal) ja Mäeorg mängis selles pearolli. Hea kaitsemäng on olnud Eesti rahvuskoondise edu pant. Sel hooajal langes põhikoormus kaitses just Mäeoru kui koondise kogenuima mängija õlgadele ja ta sai sellega suurepäraselt hakkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles