Suvepealinna koguneb rekordarv õpilasfirmasid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kogunesid õpilasfirmad Koidula kooli aulasse, kus eksperdid jagasid noortele näpunäiteid, kuidas tooteid veel arendada.
Eile kogunesid õpilasfirmad Koidula kooli aulasse, kus eksperdid jagasid noortele näpunäiteid, kuidas tooteid veel arendada. Foto: Mailiis Ollino

Täna on suvepealinna kaubanduskeskused pungil koolijütsidest, kes osalevad Port Artur 2s ja Kaubamajakas õpilasfirmade laatadel. Kahest laadast võtab kokku osa ligemale 120 firmat, osalejaid jaguks rohkemgi, kuid kõik ei mahu ära.

“Meie laat toimub juba kümnendat aastat ja selle muudab eriliseks see, et laata korraldavad õpilased ise,” rääkis Jäärmargi eestvedajate õpetaja Kristi Suppi. “Kahju on vaid sellest, et laadale registreerumine käib põhimõttel “kes ees, see mees” ja osalejate arv on piiratud.”

Teine laat, “Pärnumaa jõulud” toimub 16. korda ja Port Artur 2s. Neile, kes veel pole sõpradele-sugulastele jõulukinki leidnud, kirendab lettidel suur valik eri tooteid: püksitraksid, biolagunevad ja söödavad toidutarvikud, Kalevi kommidest valmistatud käsitööjäätis, nutilambid, jalanõudele mõeldud kaitsekiled, mis kaitsevad pori ja vihma eest, mitmesugused käsitöötooted ja palju muud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles