Pärnu vutitreener pärjati teenetemärgiga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli liit autasustas pühapäeval Jalgpalligalal hõbemärgiga Pärnu jalgpalliklubi noortetreenerit Jüri Ivanovi.
Eesti jalgpalli liit autasustas pühapäeval Jalgpalligalal hõbemärgiga Pärnu jalgpalliklubi noortetreenerit Jüri Ivanovi. Foto: Pärnu Postimees

Eesti jalgpalli liit autasustas pühapäeval Jalgpalligalal hõbemärgiga Pärnu jalgpalliklubi noortetreenerit Jüri Ivanovi. Hõbedase aumärgi teenisid ka Kethy Õunpuu, Dmitri Kruglov ja Aleksandr Dmitrijev.

Jalgpalli liidu teenetemärk antakse inimesele, kes eri viisi andnud oma panuse Eesti jalgpalli heaks.

Ivanovi käe alt on tulnud praegu Eesti koondises pallivad Sergei Ženjov ja Sergei Mošnikov.

Auhinnagalal pälvisid samuti tunnustust meistritiitli võitnud Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond, Pärnu Vapruse rahvaliiga naiskond, Tori Põrgulised, Pärnu JK Poseidon ja esiliiga B-tasandil kolmandale kohale tulnud Vändra Vaprus.

Eesti tänavuseks parimaks naisjalgpalluriks nimetati teist aastat järjest nii koondise kui Ungari klubi Ferencváros kaitsja Inna Zlidnis PJK esindaja Kristina Bannikova ees.

Parima rannajalgralluri valimisel jäi teisele kohale Kõmsilt pärit ja Virtsus jalgpalluriteed alustanud Priit Mäeorg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles