Juhtkiri: Kimpus langenud lehtedega

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pargid on Pärnu visiitkaart aasta läbi ja seetõttu on vastuvõetamatu haljastusfirma saamatus puulehtede koristamisel.
Pargid on Pärnu visiitkaart aasta läbi ja seetõttu on vastuvõetamatu haljastusfirma saamatus puulehtede koristamisel. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu parkide ja haljasalade hooldaja Krausberg on jäänud ajahätta puulehtede koristamisel. Negatiivsed hinnangud tehtud, õigemini tegemata tööle vähendavad tasu. Sellises olukorras tuleks tellijaga vaidlemise asemel teha kõik, mis võimalik, et jännijäämisest välja rabelda. Ehk peaks olema selge plaan, kuidas mahajäämus tasa teha. Seda enam, et puudustele ei juhitud tähelepanu esimest korda.

Põhjendus, et inimene, kes olukorda saaks kommenteerida, on puhkusel, kõlab praeguses situatsioonis enam kui kummaliselt. Sel juhul on tööl asendaja, kel on järgmisena sõnaõigus või kes võtab kokku kõik vabad jõud ja tõttab nende eesotsas lehehunnikuid ära vedama.

Millegi logisemist Krausbergi töökorralduses kinnitab tõik, et Pärnu linnavalitsus avaldas rahulolematust juba oktoobris. Kui ettevõtte esindaja ütleb, et eluliselt ei ole võimalik saavutada absoluutset puhtust igal ajahetkel, maksab üle lugeda 1997 asutatud Krausbergi põhimõtted. Muide, jutt ei käigi absoluutsest puhtusest, vaid lepingu täitmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles