Pärnu muusikakooli lapsed teevad kontserdiga head

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhindadega tunnustatud neidudekoori Argentum Vox juhendab ja juhatab Toomas Voll.
Auhindadega tunnustatud neidudekoori Argentum Vox juhendab ja juhatab Toomas Voll. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu muusikakooli keelpilliorkester ja tütarlastekoor Argentum Vox annavad sel laupäeval dirigentide Edmar Tuule ja Toomas Volli juhatusel Pärnus Nooruse majas heategevuskontserdi "Üheskoos".

Esitatakse traditsioonilisi jõululaule ja tuntud filmimuusikat ning oodata on üllatusesinejaidki.

"Soovime selle kontserdiga tuua inimesed kokku, nautida hubaselt ja mõnusalt jõulueelset aega piparkookide, glögi ja hea muusika saatel, teha üheskoos midagi head ja aidata neid, kes abi vajavad," lausus kontserdi idee autor Tuul.

Tuul lisas, et üllatusesinejad avalikustatakse alles kontserdil, aga ta võib kinnitada, et need on Eesti ühed paremad.

Kogutud piletitulu suunatakse koduvägivalla all kannatavate laste toetuseks. "Oleme muusikakooli lastega seadnud eesmärgiks koguda 1000 eurot, et sellega aidata üht peret, kes abi väga vajab," ütles Tuul.

Kontserti aitavad muusikakoolil korraldada ja heategevust koordineerida mittetulundusühing Kõrvale Pai ja Pärnu Zonta klubi. Klubi esinaise Hiie Päidi sõnutsi on tähendusrikas, et just lapsed on need, kes tulevad ja aitavad eakaaslasi.

Kontsert algab kell 19 ja viis eurot maksva pileti saab soetada kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles