Rein Taaramäe nautis uue tiimi esimest laagrit

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Eesti koondise värvides.
Rein Taaramäe Eesti koondise värvides. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Uue koduklubiga Direct Energie Guadeloupe’il viibinud Vändrast pärit jalgrattaäss Rein Taaramäe jäi nädalase treeninglaagriga rahule: ehkki iga päev sai pedaalitud 100–140 kilomeetrit, pole eestlane niisugust puhkust ja lõbu ühegi tiimiga varem kogenud. 

Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, et Guadeloupe’il veedetud aeg ei tundunudki nagu treeninglaager, kuigi sai omajagu pedaalitud.

„3–4tunnised päevad, aga kuna tegemist oli rohkem tutvumis- ja lõbulaagriga, oli kavas muu tegevus iga päev hommikust õhtuni ja seda pisikest 100–140 kilomeetrit, mis vändata tuli, ei pannud tähelegi. Piknikud ja pikad tunnid randades ujudes ja päevitades, sukeldumised, peod, restoranikülastused, üksikute saarte külastused, lõbusõidud jahtidel ja mõndagi huvitavat veel. Peale selle 30 kraadi kuuma,” jagas Taaramäe muljeid. 

Rattaässa sõnutsi tal laagri lõpuks võõrast tunnet polnud. „Minu sulandumise tegi kindlasti lihtsamaks asjaolu, et tean ja tunnen prantslasi ja nende eluolu. Kümmekond aastat tagasi, kui ma vaevu prantsuse keelt rääkisin ja teadsin vaid seda, et prantslastele meeldib väga pikk sai, oli Cofidisesse integreerumine ikka mitu korda vaevalisem,” kirjutas Taaramäe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles