Renee Teppan tihedast graafikust: Ei ole meil jõule ega uut aastat

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (number 12) on otsuse teinud: järgmisel hooajal ta enam teist viiulit mängida ei soovi.
Renee Teppan (number 12) on otsuse teinud: järgmisel hooajal ta enam teist viiulit mängida ei soovi. Foto: Trentino Volley

Pisikesest Selja külast Tori vallas Itaalia superklubisse? Pole probleemi. Võrkpallur Renee Teppan on ehe näide sellest, kuidas töökus, järjepidevus ja tahe viivad sinna, kuhu pääsust oskad põnnina vaid unistada.

Euroopa tippklubisse saamisest rääkides tunnistas Teppan, et see on kauase töö vili. Aastaid tagasi juunioride MMil jäi ta silma itaallasest tipptasemel agendile, kellega kontakte vahetas. “Sealt edasi hakkas juhtuma: 2014. aastal veetsin esimese välishooaja Itaalias, siis kaks aastat Austrias ja seejärel oli selge plaan teha samm edasi. Aga et selline samm tuli ...” jäi paremakäeline kõmmutaja hetkeks tasa. “Seda ei osanud küll oodata. Nagu spordis ikka läheb peale töökuse vaja tutvusi ja pisut õnne. Asjad jooksid minu jaoks ideaalselt kokku!”

Teppan ei jooksnud lemmikklubi poole kinnisilmi. Kuna seljataga oli kolm välismaa-aastat, teadis Teppan, mida enne allkirjastamist uurida: kuidas klubi toimib ja jagunevad mänguminutid, kas kõigile meestele antakse võimalus või mängitakse kogu hooaeg vaid seitsmekesi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles