Pühadelaulud laudas ja kontserdisaalis

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal toimunud Noorkuu kontsert Bachi muusikalaudas Audrus.
Eelmisel aastal toimunud Noorkuu kontsert Bachi muusikalaudas Audrus. Foto: Jekaterina Põldots

Pärnumaal toimub kontserte enne ja pärast pühi ning jõuluajalgi igale maitsele. Ürituste paikade vahelgi on võimalik valida: kas istuda mugavas kontserdisaalis või minna muusikat kuulama hoopistükkis lauta.

Bachi muusikalaut Audrus soojendab kuulajate südant selgi aastal. 27. detsembril pakub muusikaelamuse Chalice ehk Jarek Kasar kontserdiga „Lauludega laudas“.

Chalice kutsuti lauta esinema, pakkumaks publikule vaheldust. Jõulu­tuuride reklaamidel figureerisid kõikjal ühed ja samad nimed-näod. Üritus otsustati korraldada kohe pärast pühi, sest nii saab see olla hea kink. „Emotsioon on alati palju suurem kingitus kui mingi vidin,“ leiab Audru noorsoo- ja kultuuritöö spetsialist Jekaterina Põldots. Jõulueelne aeg on tema jutu järgi kontserte juba paksult tulvil. „Võib-olla just enne aasta lõppu tahaks sellist maasikat saada?“ Chalice’i kusagil mujal Pärnumaal jõuluajal ei näe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles