Vandaalid joonistasid kabeli falloseid täis

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabeli Sillutise tänava poolne sein joonistati kogu pikkuses täis roppusi ja falloseid, peale selle eri sümbolid: haakrist nii päri- kui vastupäeva pööratud harudega, Taaveti täht.
Kabeli Sillutise tänava poolne sein joonistati kogu pikkuses täis roppusi ja falloseid, peale selle eri sümbolid: haakrist nii päri- kui vastupäeva pööratud harudega, Taaveti täht. Foto: Urmas Luik

Pärnu matusebüroo Viimne Tee juhataja ja omanik Maie Rohumägi rääkis, et kabeli kogu Sillutise tänava poolne sein on ööl vastu laupäeva suuri punaseid ja oranže falloseid täis joonistatud. Peale selle eri sümbolid: haakrist nii päri- kui vastupäeva pööratud harudega, Taaveti täht. Samasse on soditud roppusi.

Pärnu Postimehe fotograafi jutu järgi on pea kogu Sillutise tänava äärne määritud, aga kabeli pika valge seina pealt paistavad kujutised eriti silma.

Rohumäge kurvastas vandaalitsemine eriti, sest laupäeva keskpäeval saadeti kabelist viimsele teele kolleeg, kes samas majas aastaid töötas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles