Keel: Ilma kuldse geimita nad edasi ei pääse

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel meeskonda juhendas.
Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel meeskonda juhendas. Foto: Ardi Truija / Eesti Meedia/

Ainsa Eesti klubina eurosarjas osalev Pärnu võrkpalliklubi mängib homme koduses spordihallis CEV Challenge Cupi sarjas taas Küprose klubi Paphose Pafiakosega. Avamängust võtsid Avo Keele hoolealused kaasa 3:1 (26:28; 25:22; 25:21; 25:17) võidu.

Pärnule tagab edasipääsu 2:3 kaotuski, 0:3 ja 1:3 kaotuse korral selgitab edasijõudja kuldne geim.

Seejuures läheb Pärnu ja Pafiakose mängu võitja järgmises ringis kokku klubiga, mille ridades on kindlasti vähemalt üks eestlane. Nimelt tuleb vastane paarist Meneni Prefaksis (Rait Rikbergi koduklubi) ja Schönenwerd Volley (Kristo Kollo ja peatreener Rainer Vassiljev). Selle paari avamängu võitis Prefaxis 3:0.

Keel ütles kordusmängu eel Volley.ee-le, et väike edu on küll kätte võidetud, ent liigse enesekindlusega platsile ei minda. Küprose klubi on tema hinnangul Pärnuga enam-vähem samal tasemel.

"Avamängu esimesed kolm geimi oleks võinud minna nii ja naa. Vaid neljas geim tuli kindlalt, sest siis Markkus (Keel) ja Taavet (Leppik) lihtsalt servisid selle ära. Põhiraskust kannavad neil rünnakul leegionärid, kes kõik on korraliku tasemega. Serblasest ja brasiillasest nurgaründajad ja kreeklasest diagonaal (Ivan Todorovic ja Evandro Dias De Souza ja Anastasios-Stamatios Aspiotis) valmistasid meile avamängus peavalu küll. Brasiillane oskab kõike, tema mängu on hea vaadata. Samal ajal on neil meelisliinid, kuhu nad löövad, millega peaksime hakkama saama," analüüsis juhendaja. Kinnitades, et vastase agressiivne sidemängija ja tempomehedki on heal tasemel.

"Kõige nõrgem on neil ilmselt vastuvõtt, ent see võib sõltuda mänguti. Igal juhul on meil väike edu ja teadmine, et kuldse geimita nemad edasi ei pääse. Me ei tunne end liiga enesekindlalt, aga ka kehvasti mitte," lisas Keel.

Mäng algab homme spordihallis kell 19. Otsepilti on võimalik jälgida Pärnu Postimehe veebistki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles