Pärnu vutimeeskonnad pudenesid karikasarjast

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallivärav. Foto on illustreeriv.
Jalgpallivärav. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu FC Metropool langes Eesti jalgpalli väikeste karikavõistluste 1/32-finaalist välja dramaatilise lõpplahendusega, Pärnu Linnameeskond II kaotas kindlalt Tabasalu palliklubile.

Madalamate liigade karikavõistlustel ehk heitluses väikese karika eest oli eile eriti must päev kolmandas liigas pallival FC Metropoolil, kes mängis edasipääsulootused liigakaaslase Kernu Kadaka vastu maha lõpuminutitega.

Veel kuus minutit enne normaalaja lõppu oli Metropool turvalises 3:1 eduseisus ja edasipääs karikasarja järgmisse ringi käega katsuda. Külalised ei olnud sellisest väljavaatest vaimustuses ja meeleheitlikult rünakutele tormates kahandasid esmalt kaotusseisu minimaalseks, lõid kohtuniku antud esimesel üleminutil viigivärava ja tagatipuks kolmandal üleminutil võiduvärava.

Teise liiga lääne- ja lõunatsoonis mängiv Pärnu Linnameeskond II ei saanud kuidagi vastu sama liiga põhja- ja idatsoonis kaasa löövale Tabasalu palliklubile, pidades tunnistama külaliste kindlat 4:1 võitu.

Et rohkem Pärnumaa meeskondi väikestel karikavõistlustel ei osale, on kõik siinsed klubid selles sarjas tänavu konkurentsist väljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles