Purjetaja Keith Luur märkab merel seda, mida konkurendid ei märka

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16aastane purjetaja Keith Luur on saavutanud suurepäraseid tulemusi nii mereveel kui jää peal võisteldes.
16aastane purjetaja Keith Luur on saavutanud suurepäraseid tulemusi nii mereveel kui jää peal võisteldes. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Kolmandat aastat järjest Pärnumaa parima noore sportlase tiitliga pärjatud purjetajat Keith Luuri ootavad tuleval hooajal ees põnevad katsumused.

“Järgmise hooaja võistluskalender on laias laastus paika pandud, kokku tuleb startida paarikümnel regatil,” kõneles 16aastane Luur. “Põhirõhu panen Laser Radiali klassile. Juba aprillis purjetan Ungaris juunioride Euroopa meistrivõistlustel ja juunis panen võimed proovile Saksamaal täiskasvanute MMil. Juulis on võimalik võistelda USAs noorte maailmameistrivõistlustel ja augustis seilan Saksamaal juunioride MMil. Euroopa karikasarjas tahan kaasa teha vähemalt neljal etapil. Kindlasti võtan osa Eesti meistrivõistluste sarjast. Kui aega üle jääb, purjetan kodulinna svertpaatide regattidel Laser Radialil ja avamerevõistlustel jahtlaeva Masu meeskonnas.”

Suvises purjetamises olete kuuel järjestikusel aastal võitnud Eesti omaealiste meistritiitli. Mis on teie stabiilse edukäigu saladus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles