Leedlamp muudab hambad valgeks

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Pühade ajal kiputakse sööma maiustusi, rüüpama kohvi ja veini. Paraku ei ole need kolm ja muudki toidud-joogid hammaste suurimad sõbrad, muutes hammaste tooni tumedamaks. Õnneks on Pärnuski võimalik hambad spetsialistide käe all taas särama panna.

Nii Pärnus kui Tallinnas pakub hammaste fotovalgenduse teenust Natalie Jomm, kelle sõnutsi on tema valgendusprotseduurid ohutud. “Foto­valgendus on ohutu, kuna tooted on kontrollitud ja terviseamet on need heaks kiitnud. Geel, mida kasutatakse, on peroksiidivaba ega muuda hambaid tundlikuks,” kinnitas ta. Fotovalgenduse protseduur kestab ligemale 45 minutit, millest valgendamine toimub kahes 15minutises seansis, ja maksab umbkaudu 50 eurot. “Tihti on sooduspakkumisi ja kampaaniaid, millega õnnestub teenus soetada soodsalt.”

Jommi väitel fotovalgendusega üldjuhul negatiivseid tagajärgi ei kaasne. “Protseduur on valutu. Siiski tuleb meeles pidada, et inimesed ja nende hambad erinevad. Iga kliendi puhul tuleb kindlaks teha tema omapärad,” rääkis ta. Protseduuri ei soovitata rasedatele ega imetavatele emadele, alaealisele ei tehta seda täiskasvanu loata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles