Valdades vabanevad ametist kümned töötajad (2)

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Luuri andmetel võtsid kuus inimest vabatahtlikult koondamise.
Lauri Luuri andmetel võtsid kuus inimest vabatahtlikult koondamise. Foto: Madis Sinivee

Tori vallas on kolm inimest koondamisteate juba kätte saanud ja kolmele antakse kiri üle lähipäevil. Nemad ei soovinud ise uues vallavalitsuses tööd jätkata. Koondatute arv pole aga lõplik, sest sisekonkurss 12 ametikoha täitmiseks alles kestab. Vallavanem Lauri Luur arvas, et võib leiduda inimesi, kes sisekonkursil ei osutu valituks ja tuleb samuti vabastada.

Põhja-Pärnumaal vältavad vallavanem Jane Metsa teatel sisekonkurss nii maakorraldaja koha kui raamatupidamise ametikohtade täitmiseks, sest inimesi on rohkem kui tööd pakkuda. Praegu on teada viis koondatut, veel mõni ametist vabastamine jääb tulevasse aastasse. Metsa jutu järgi jääb osa inimesi raamatupidamisse tähtajalise lepinguga jaanuariks-veebruariks tööle, sest nelja valla aastaaruanded on vaja kokku panna. Samal ajal läheb mõni töötaja lapsepuhkusele ja nende koht täidetakse ilmselt seniste töötajatega ega kuulutata välja avalikku konkurssi.

Foto: PP
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles