“Thousand Words” – kas tugevus või Achilleuse kand?

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Eesti Laul 2018” poolfinaali jõudnud Sibyl Vane’i lugu “Thousand Words” eristub teiste poolfinalistide lugudest.
“Eesti Laul 2018” poolfinaali jõudnud Sibyl Vane’i lugu “Thousand Words” eristub teiste poolfinalistide lugudest. Foto: Marianne Ubaleht

Kolmapäeva õhtu veetsid Sibyl Vane’i liikmed Eesti Laulu poolfinaali pääsenud lugusid kuulates, et end kurssi viia konkurentide loominguga. Bändi kitarrist Heiko Leesment leidis, et 20 poolfinalisti selgusid tihedamas konkurentsis kui eelmistel aastatel. “Suurem valikuvõimalus võiks ju anda lootust, et valik on mitmekesisem ja kõnekam,” arvas muusik.

Samal ajal möönis Leesment, et taseme kommenteerimisega on Eestis huvitavad lood. “Igal aastal öeldakse, et see on kõrgem kui eelmisel. Huvitav, kui kõrgele tase järgmisel aastal tõuseb?” küsis ta muiates.

Siiski sai bändiliikmetele lugude kuulamise järel selgeks, et “Thousand Words” eristub teistest. Kas see kujuneb tugevuseks või Achilleuse kannaks, näitab Leesmendi sõnutsi juba poolfinaali hääletustulemus. “Meie oleme andnud lugu kirjutades ja salvestades endast parima. Anname esitamiselgi ja ülejäänu jääb juba kõrgeima kohtu ehk rahva otsustada,” rääkis muusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles