Ajakirjanikud otse-eetris: Linnavolikogu opositsioon käitub obstruktiivselt

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanike arvates on küll tänuväärne, et linnavolikogu on saanud tugeva opositsiooni, kuid praegune otsuste langetamise tööd takistav taktika ei vääri kiitust.
Ajakirjanike arvates on küll tänuväärne, et linnavolikogu on saanud tugeva opositsiooni, kuid praegune otsuste langetamise tööd takistav taktika ei vääri kiitust. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänases Tre Raadio ja Pärnu Postimehe ühissaates "Aktuaalne Pärnumaal" mõistsid ajakirjanikud Kalev Vilgats, Regina Atka-Jaakson ja Siiri Erala hukka linnavolikogu opositsiooni käitumise.

Olukorra tekitamine opositsiooni poolt, kus juba volikogu päevakorra kinnitamiseks kulub tund ja istung ise venib 14tunniseks, on Vilgatsi hinnangul sulaselge obstruktsioon. "Nad on sinna valitud, langetamaks üsna suurt osa Pärnumaad puudutavaid otsustest, mitte volikogu tööd takistama," sõnas ajakirjanik.

Samuti vaadati tagasi Eesti valitsuse aasta jooksul tehtud tööle ja heideti valgust laupäevase Pärnu Postimehe persooniloole, mille peategelane on doktor Noormanni nime all tuntud psühholoog Tõnu Ots.

"Aktuaalne Pärnumaal" on eetris igal reedel kell 11.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles