Video: annetajate abiga sai andekas poiss digiklaveri

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümneaastane Mark-Noel oma uue digiklaveriga.
Kümneaastane Mark-Noel oma uue digiklaveriga. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Shalomi abikeskus andis täna Papsaares elava pere kümneaastasele Mark-Noelile annetuste teel soetatud digiklaveri üle ja instrumendil kõlasid esimesed helid. Shalomi abikeskuse juhataja Anne Aasa sõnutsi kogunes pilli ostuks üle 400 euro.

Mark-Noel on Aasa kinnitusel andekas. Poiss vajas muusikaõpingute jätkamiseks ja kodus harjutamiseks oma instrumenti. "Kui olime perel külas käinud, leidsime, et saame ehk üheskoos heade inimeste abiga täita tema jõuluunistuse, ostes talle digiklaveri," sõnas Aas.

Perele, kus peale Mark-Noeli kasvab kaks nooremat õde, kellest üks on sügava puudega, ema on pime, isa aga töötu, on selline toetus suur abi. Praegu õpib Mark-Noel pilli kooli huviringis, kuid ema Annika Polli plaanib poisi panna muusikakooligi. "Kodus oli minu vana süntesaator, kuid selle peal ei saanud kõiki lugusid harjutada. Poiss ütles tihti, et klahvidest jääb puudu," nentis ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles