Jõulugalaga aasta lõpetanud tantsukool kutsub Pärnusse 900 tantsijat

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu tantsu- ja spordikool Studio Happy Dancers võttis poolaasta kokku suure jõulugalaga Pärnu kontserdimajas, mõne nädala pärast aga võõrustab kool üleriigilisel turniiril 900 noort tantsijat.

“Sel aastal oli meie tantsu- ja spordikoolil eriti hea meel uute akrobaatide üle, sest meil õpib üle 70 akrobaatikahuvilise ja nemadki said kontserdimaja laval püramiide ja jõuharjutusi näidata,” lausus kooli üks eestvedajaid Sigrid Absalon.

Õpilaste jõuluetenduses tantsisid koos mudilased, diskotantsijad, hiphopparid ja akrobaadid. Peale suurt ühiskava näitas 150 tantsijat oma oskusi soolodes ja lapsevanemad nägid trennides õpitud suuri rühmakavu.

Tantsud olid seadnud ja kokku pannud treenerid Marica Glisovic, Angela Absalon, Demmy-Emilie Tuulik ja Anna Vikkisk.

Anname juba enne võistlust igale võistlejale isikliku karika selle eest, et ta üldse osalema tuli. Sigrid Absalon

Pärnu kooli teist aastat korraldatav riiklik konkurss Happy Dancers Baltic Cup toimub seekord kahel päeval, 20.–21. jaanuaril, sest osalejate nii suure arvu tõttu polnud võimalik kõiki etteasteid ühte päeva mahutada.

Kesklinna koolide võimla üritusele on oodata peaaegu 900 tantsijat kõikjalt Eestist ja mõnd Venemaaltki.

“Kui eelmisel aastal alustasime ainult diskostiiliga ja osales 180 tantsijat, siis sel korral on esindatud ka hiphop, show-tants, džäss ja breik,” selgitas Absalon.

B-boy’d ehk breikarid võistlevad üks ühe vastu, kelle seast selgub parim tantsija, kes esimest korda pälvib rahalise auhinna.

“Anname juba enne võistlust igale võistlejale isikliku karika selle eest, et ta üldse osalema tuli. Teeme seda päevajuht Ženja Fokini abiga 900 korda,” muheles Absalon.

Üritusele on oodatud pärnakadki kaasa elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles