Mai kool asus kolima

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai koolis käivad veel viimased viimistlus- ja koristustööd, järgmist aastat alustab kooli­pere juba uuendatud majas.
Mai koolis käivad veel viimased viimistlus- ja koristustööd, järgmist aastat alustab kooli­pere juba uuendatud majas. Foto: Mailiis Ollino

Õppeaasta teine pool pakub Pärnu Mai kooli perele avastamisrõõmu ja elevust: ajutistest ruumidest kolitakse tagasi kapitaalselt uuenenud majja.

Selle aasta 1. septembril algas kooliaasta paljudele Mai kooli õpilastele tavapärasest mõneti erinevalt. Nimelt toimus esimesel poolaastal suur osa õppest Pargi tänaval kunagises kutsekoolis.

Ebamugav aeg lõpeb peagi: nimelt alustati juulis remondiga, et linna suurima õpilaste arvuga 1971. aastal valminud kool lõpuks täies mahus korrastada. Ehitustööde lõpetamise kuupäev pidi hanke tingimuste kohaselt olema 22. detsember. Nüüdseks on renoveerimine põhimahus lõppenud ja kolimine nüüdisaegsesse hoonesse alanud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles