Galerii: Pärnu võitles, kuid kaotas Tartule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Sadam kaotas täna õhtul kodusaalis Eesti meistriliigas 70:82 Tartu Ülikoolile.

Tartu näis kontrollivat kogu mängu, minnes kohe alguses 7:0 juhtima ja andmata kordagi edu käest. Üksvahe oli tartlaste edu 17 punkti.

Avaveerandi võitsid tartlased 30:18. Poolajapausile mindi ülikoolilinna tiimi 52:39 juhtimisel.

Teine poolaeg oli tunduvalt tasavägisem. Ehkki Pärnu jõudis viimase veerandi keskel kaheksa punkti kaugusele, ei andnud vastane mängu käest.

Pärnu võitis kolmanda veerandi 16:14 ja kaotas viimase 15:16.

Tartul oli tunduvalt parem viskepäev, tabades kolmepunktijoone tagant 55protsendise täpsusega. Kodumeeskonnal oli sama näitaja 15,8. Tartu 11 tabavast kaugviskest kümne eest kandsid hoolt Kristjan Kitsing ja Tanel Sokk.

Mõnigi kord eksisid pärnakad korvi all lihtsatel vabadel visetel.

Külalised olid lauas kindlalt paremad, võites selles arvestuses 44:26.

Pidurdamatus hoos oli muu hulgas kuus kaugviset tabanud tartlane Kristjan Kitsing, kerkides 30 punktiga üleplatsimeheks. Peale selle hankis Kitsing 11 lauapalli. 216 sentimeetri pikkune Carl Engström viskas 16 punkti ja noppis niisama palju lauapalle.

Pärnu tulemuslikem oli terve mängu heast küljest silma paistnud Saimon Sutt, kes viskas 19 punkti. 11 lauapalli kätte saanud Mihkel Kirves lisas 17 punkti, Siim-Markus Post 14.

Pärnu on Eesti meistriliiga tabelis viie võidu ja seitsme kaotusega kuues. Tartu on kuue võidu ja nelja kaotusega kolmas.

30. detsembril mängib Pärnu Eesti meistriliigas võõrsil Raplaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles