Musta jõulukaardi sai 17aastane liiklusrikkuja

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) saatis 700 musta jõulukaarti inimestele, kes on aasta jooksul pannud toime üle viie liiklusrikkumise. Pärnumaale tuli 49 kaarti, nende hulgas kolmele naisele. Kaardi sai 17aastane noormeeski.

Suurim toime pandud rikkumiste arv oli Pärnumaal kümme. Üks niisuguse “saa­vutusega” hakkama saanutest on 21aastane Henry, kes 26. märtsil juhtis Tori vallas sõidukit, millel puudus liikluskindlustus ja algaja juhi tunnusmärk. 7. juunil sõitis sama noormees Pärnus lahtise turvavööga. 29. augustil ületas ta Pärnus kollase fooritulega ristmiku, taas puudus sõidukil algaja juhi tunnusmärk.

37aastane Kuldar pani samuti toime kümme rikkumist. Mullu 26. detsembril ületas mees Pärnus lubatud sõidu­kiirust 50 kilomeetrit tunnis vähemalt 17 pügala võrra. 11. jaanuaril tegi ta Võrumaal erivedu autorongiga, mis oli ülekaalus. Sama kordus 27. jaanuaril Tartumaal Luunja vallas ja 28. augustil Valgamaal Helme vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles