Urmas Hännile: Kes on “meie”?

Urmas Hännile
, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Hännile tunnistab, et tema pole kaasa annetanud suurperedele ega haiglaile aparatuuri ostmiseks. Kas see on näotu?
Urmas Hännile tunnistab, et tema pole kaasa annetanud suurperedele ega haiglaile aparatuuri ostmiseks. Kas see on näotu? Foto: Urmas Luik

Viimasel ajal tunnen end halvasti. Mitte et tervis oleks käest, vaid mind ei jäta maha pidev häbitunne. Piinlikkus, et päevil, mil riik on ulatanud hädasolijatele kõhklematult abikäe, pole mina liigutanud heategevuse vallas lillegi.

Vähe sellest, olen riigile kaudselt suisa 130 eurot võlgu. Just nii palju annetab keskmiselt iga Eesti täiskasvanu aastas, mina aga pole ligimeste heaks tänavu ega varemgi poetanud sentigi.

Ei ole toetanud suurperede lapsi ega majandusraskustes pere või üksikvanemaga last. Pole aidanud kaasa sellele, et üks haigla saaks soetada vajaliku aparatuuri enneaegu sündinud beebidele ja nende vanematele mõeldud pere­palatitesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles