Jõustruktuurid loodavad vaiksele aastavahetusele

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus ei hüüa tulles: 24. detsembril sõitis Tallinna–Ikla maanteel Nurme külas teelt välja Vene numbrimärkidega veok, mis ettevõtte esindaja sõnutsi vedas jõulupakke.
Õnnetus ei hüüa tulles: 24. detsembril sõitis Tallinna–Ikla maanteel Nurme külas teelt välja Vene numbrimärkidega veok, mis ettevõtte esindaja sõnutsi vedas jõulupakke. Foto: Mailiis Ollino

Tänavused jõulud möödusid Pärnus ja Pärnumaal vähemalt päästjatele vaikselt, samal ajal kui lähimaakondades jätkus neil tööd küllaga. Kiirabiski kulgesid pühad rahulikult.

Politseinikud aga täiendavad uusaastaööks oma ridu. Pärnu politseijaoskonna välijuht Ivo Haav teatas, et vana-­aastaõhtul ja uusaastaööl on politseinikud Pärnumaal väljas tavapärasest suuremate jõududega. “Pöörame tähele­panu nii avalikule korrale kui liiklusele,” ütles ta. “Loodame, et kõik inimesed jõuavad aastavahetuspidudelt koju terve ja õnnelikuna.”

Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais edastas, et vana-aastaõhtuks ja uusaastaööks Pärnumaal lisapäästemeeskondi valvesse ei panda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles