Semud mäletavad traagiliselt hukkunud sõbrast vaid head

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Kareli sõbrad ja trennikaaslased räägivad justkui ühest suust, et ta oli ääretult sõbralik ja heatahtlik inimene, hinnatud kaaslane ning visa sportlane.
Kõik Kareli sõbrad ja trennikaaslased räägivad justkui ühest suust, et ta oli ääretult sõbralik ja heatahtlik inimene, hinnatud kaaslane ning visa sportlane. Foto: Andro Talu

Juulikuu kümnes päev, aasta 2008. Veidi pärast kella 11 saab päästekeskus teate, et Kõrsa külas Tori vallas on juhtunud tööõnnetus. Kui päästeametnikud kohale jõuavad, ei ole päästa enam kedagi.

Sel kurval päeval kustus Pärnu spordikooli ja toonase Ülejõe gümnaasiumi õpilase, spordiklubi Altius noore kergejõustiklase Karel Leetsari eluküünal.

Pea kümme aastat hiljem jooksevad, hüppavad ja tõukavad sajad kergejõustiklased Karel Leetsari mälestusvõistlusel, mis toimuvad tänavu juba kümnendat korda, meenutades teda vaid hea sõnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles