Tulge ja tehke head Rainer Ildi ja Sybil Vane’iga!

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Eesti Laul 2018” poolfinaali jõudnud Sibyl Vane’i lugu “Thousand Words” eristub teiste poolfinalistide lugudest.
“Eesti Laul 2018” poolfinaali jõudnud Sibyl Vane’i lugu “Thousand Words” eristub teiste poolfinalistide lugudest. Foto: Marianne Ubaleht

Aasta lõpuni on jäänud vaid mõni päev ja kes veel tunneb, et aasta heategu jäi tegemata, ei pea kaua nukrutsema. Juba täna õhtul saab anda oma panuse. CCCP Põgenemistoad ja Pärnu noorte vabaajakeskus korraldavad kultuuriklubis Tempel kell 17 vanusepiiranguta heategevuskontserti "Karmaga klaariks", millega kogutakse raha noortele tänavaspordi harjutusväljaku loomiseks. Kontserdil astuvad üles artistid, kelle karjääris on noorte vabaajakeskus olulist rolli mänginud.

Templis kõlab õhtul žanride pillerkaar. Kuuleb nii stoner-rokki bändi Pharmer esituses kui rap metal`it kollektiivilt OL*. Poprokki pakub Eesti parima noortebändi tiitli pälvinud Rainer Ild.

Õhtut jääb lõpetama Eesti Laulu poolfinalist Sibyl Vane, kelle teekond sai alguse just Pärnu noorte vabaajakeskuse prooviruumist ja keskuse väikeselt lavalt. Nüüdseks on ansambel tegutsenud juba seitse aastat ja andnud üle 200 kontserdi Eestis ja Euroopas. Nende lugu "Thousand Words" valiti pea 300 pala seast võistlema Eesti Laulu konkursile ja astub võistlustulle esimeses poolfinaalis.

Lavale tuleb veel püstijalakoomik Rauno Kuusik.

Kontserdi järelpeol näitavad oskusi sügisel Templis alustanud DJ-kooli õpilased. Järelpidu on mõeldud vaid täisealistele külastajatele.

Heategevuskontserti idee pärineb CCCP Põgenemistoa eestvedajailt, kes pöördusid noorte vabaajakeskuse poole sooviga toetada kohalike noorte tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles