Veel jõuab aastavahetuspeole

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peopiletite ja laua broneerimisega tuleks kiirustada, et mitte jääda kuuse alla.
Peopiletite ja laua broneerimisega tuleks kiirustada, et mitte jääda kuuse alla. Foto: Ants Liigus

Eile pärastlõunase seisuga oli enamikule aasta­vahetuspidudele Pärnus veel võimalik laudu broneerida. Välja müüdud olid selleks ajaks vaid Kentuki kõrtsi ja Estonia spaahotelli üritus. Kahe eelmainitud peopaiga piletid lõppesid juba novembris.

Pidusid leidub igale maitsele. Otsa teeb lahti Aleksandri pubi, kus aastalõpupidu läheb käima juba täna õhtul. Lavale astub ansambel Bad Orange. Peolt ei puudu šampus ja raketidki ning külalised saavad jalga keerutada. Baarmen Jürgen Jürvetsoni sõnutsi peetakse aastavahetuspidu juba laupäeval, et 31. detsembril õnnestuks töötajatel perega aega veeta.

Õigel päeval toimub nii mõnigi Eesti-teemaline pidu. Pärnu jahtklubi restoranis tähistatakse aastavahetusel vabariigi 100. aastapäeva. Muusika eest vastutab Audru Jõelaevanduse Punt ja õhtut juhib Eesti mees Audru Ats. Pärast südaööd mängib muusikat DJ Cortes. Peolt ei puudu soe ega külm laud, tervitusjook. Rahva­riideis külalised on peole väga ooda­tud, ehkki restorani juhataja Annika Võigase kinnitusel ei ole see kohustuslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles