Ratsatreener: Trennis näeb, kuidas lapsi kasvatatakse

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui paari aasta eest arvas Janely Saar, et talle piisab paarist hobusest, siis praeguseks on kabjalisi tema tallis suisa 30 ja treenijaid üle 50.
Kui paari aasta eest arvas Janely Saar, et talle piisab paarist hobusest, siis praeguseks on kabjalisi tema tallis suisa 30 ja treenijaid üle 50. Foto: Mailiis Ollino

Nüüd on 26aastane Janely Saar oma aja peremees, kuna otsustas viis aastat tagasi, et tema enam kellegi teise heaks ei tööta. “Ma ei ole selline “tere-tere”, tiksun vaikselt ja siis “head aega” tüüp. Igaüks on oma õnne sepp ja ma keeldun sellist elu elamast,” rääkis Saar oma hobusetalli lemmiksuksule sadulat selga sättides.

Kui viie aasta eest uskus Saar, et talle piisab paarist hobusest, sest väike ratsutajate hulk on talle just paras, siis praegu on hobuseid Valgeranna tallis suisa 30 ligi ja treenijaid üle 50. “Toredaid inimesi on järjest juurde tulnud ja ratsutamishuvi on Pärnumaal kasvanud,” kiitis Saar.

Oma ettevõtte rajamine ei läinud lihtsalt. “Sa pead täpselt teadma, mida elult tahad, ja arvestama sellega, et alustada tuleb ikka nullist,” kinnitas Saar. Lisades, et inimene peab olema ettevõtlik ja leidma oma niši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles