Kesklinnas napib võimalusi tasuta parkida

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna üks vähestest tasuta parklatest, Port Arturi jõeäärne parkla täitub juba varastel hommikutundidel.
Kesklinna üks vähestest tasuta parklatest, Port Arturi jõeäärne parkla täitub juba varastel hommikutundidel. Foto: Urmas Luik

Tasuta parklaid jääb Pärnu kesklinnas järjest vähemaks. Linnas töötajad parkimise eest maksta ei taha ja üks vähestest tasuta parklatest, Port Arturi jõeäärne ala, mis mõeldud tegelikult kaubanduskeskuse külastajatele, täitub juba varastel hommikutundidel linnas töötavate inimeste autodega ja keskpäeval sinna kohta leida on keeruline.

Hiljuti muutus tasuliseks Pärnu linnale kuuluv Port Artur 2 ja Lääne päästekeskuse vaheline parklagi. Kesklinnas on linnal nüüdsest üks tasuta parkla – Kesklinna silla otsas asuv Kalda tänava parkla.

Pärnu linnavalitsuse liiklusspetsialisti Toomas Tammela ütlust mööda pole linnavalitsusel plaanis südalinna uusi parklaid rajada. Ta viitab valminud parkimismajale, mille avamine tooks parkimisprobleemile leevendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles